maandag, augustus 13

Easy daisy flower nails

Hoi allemaal,
Vandaag hebben we voor jullie een nailart design voor korte nagels gemaakt. Wij maken deze nailart regelmatig bij onszelf en vinden deze bloem heel leuk en gemakkelijk om te maken! Wil je weten hoe we dit maken? Lees dan snel verder!



Wat hebben we gebruikt?
- Groene nagellak van Kiko (nummer 343). Deze gebruiken we als basiskleur. Zelf kan je natuurlijk ook gerust een ander kleurtje kiezen.
- Witte nagellak van Wild&More
- Gele nagellak van Catrice (Birdy Reloaded!)
- Dottingtool
- Nailart kwastje

1) Nadat je je nagels hebt gelakt in de kleur die je wilt, zet je met de gele nagellak een stipje ongeveer in het midden van je nagels.
2) Daarna gebruiken we een nailart kwastje en de witte nagellak voor de blaadjes.
3) Begin met 4 streepjes zoals op de foto.
4) Daarna zet je steeds meer streepjes zodat alle ruimte is opgevuld met blaadjes.
En dan heb je hele vrolijke daisy flower nagels! Deze nailart is zowel voor korte nagels als voor lange nagels leuk en je kan veel verschillende designs maken door steeds andere kleurtjes te kiezen. Wij hebben er voor deze nailart voor gekozen om op maar één nagel de nailart te maken, maar dit kan je natuurlijk ook op al je nagels doen voor een leuker effect! We hopen dat jullie de nailart leuk vonden en mocht je het namaken, zouden we het heel leuk vinden als je een foto ervan naar ons stuurt via
twitter!:)

Liefs Not Only Nails

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

twitter-knoppen