maandag, juli 2

Uitslag vraag van de week 1: Tevreden zijn met jezelf

Afgelopen week hebben wij onze lezers de vraag gesteld: Ben jij tevreden met jezelf? 8 antwoorden hebben wij hierop gekregen. Nog niet zo heel veel, maar als je bedenkt dat wij pas ongeveer twee weken bezig zijn met bloggen, is het toch al best wel wat. Als eerste wil ik zeggen, iedereen die gestemd heeft, bedankt! Want zonder jullie kunnen wij geen blog maken en al helemaal geen enquĂȘte houden.

Nu de resultaten: De meesten (4 mensen) willen nog een paar kilootjes kwijt, en zijn dan pas echt tevreden met zichzelf. 3 mensen zijn helemaal tevreden met zichzelf, zij vinden zichzelf goed zoals ze nu zijn. En dan is er nog 1 iemand die echt helemaal niet tevreden is met zichzelf.

Over het algemeen zijn de resultaten dus positief. Tevreden zijn met jezelf betekent dat je lekker in je vel zit, en dat is natuurlijk heel belangrijk. Voor degenen die nog een paar kilootjes kwijt willen adviseer ik: Ga sporten! Hier wordt je vrolijk en opgewekt van, dan ga je vanzelf veel lekkerder in je vel zitten en voel je je straks superfit! Geniet van het leven!

Er is vanaf vandaag weer een nieuwe vraag van de week. kijk snel onder het stukje "Twitter-updates". Je kunt tot en met 9 juli stemmen!

Liefs !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

twitter-knoppen