zaterdag, juli 7

Cupcake toevoeging #1 glazuur

Laatst is er een artikel online gekomen over een basisrecept voor cupcakes, met als extra toevoeging marsepein of rolfondant. Ik hoop dat je het hebt uitgeprobeerd! Nu heb ik een andere toevoeging, je maakt de cupcakes dus gewoon via het basisrecept (zoek bij label ‘recepten’). Daarna begin je met het glazuur. Nu heb je dus wéér een reden om Cupcakes te maken! YUMMIE!
Wat heb je nodig? 1 deel eiwit, 2 delen poedersuiker, levensmiddelenkleurstof (gewoon te koop in de supermarkt), smaakstof (ook te koop in de supermarkten) wat je kan gebruiken als smaakstof is cacaopoeder, oploskoffie of gemalen kaneel.
Wat ga je gebruiken? Garde, pan, kom

Wat moet je doen? Klop voor het glazuur, het eiwit met de suiker in een kom boven een pan met heet water (au bain-marie) tot het glazuur als een lint van de garde loopt. Neem de kom van het vuur en klop het glazuur zo luchtig mogelijk. Voeg dan (eventueel) een kleur of smaakstof toe.

Eet smakelijk,


Liefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

twitter-knoppen